Резервация За Вашия комфорт!

Запитване за резервация

За да направите запитване за резервация, моля попълнете формуляра. Ние ще се свържем с вас за допълнително уточняване на заявката. Запитванията се обработват до 24 часа в работни дни и до 72 часа през уикенда или празнични дни. Всички полета със знак * /звезда/ са задължителни за попълване. Пожелателно е полетата име и фамилия и коментар да се попълнят на кирилица.


Общи условия за обработка на запитвания и резервации

Документи, които се издават на клиента при потвърдена и заплатена резервация:
- фактура за платената сума по направената резервация.

Промяна на резервация, анулиране – пълно или частично:

  • При анулиране на резервацията до 7 дни преди дата на пристигане такса не се изисква и цялата сума се връща на клиента.
  • При анулиране на резервацията 6-1 дни преди дата на пристигане – при анулиране на цялата или част от резервацията се задържа сума равна на първата нощувка за анулацията на всеки турист. Останалата сума се връща на клиента.
  • При анулиране на цялата или част от резервацията в деня на пристигане, неявяване /No show/ или прекъсване на престой: задържа се сума равна на 100% от общата сума.
  • При промяна на резервацията (брой хора, продължителност на престоя, промяна на имената на гостите) цената се преизчислява според новия брой гости, престой и ценови сезон и според точките по-горе. Във всички случаи, промените се считат за направени след писмено потвърждение от страна на хотелиера и в случай на възможност.

Условията по-горе не важат за специални промоции и пакети, за които са указани конкретни условия за резервиране, предплащане и анулиране.

  • Рекламации се извършват до 14 дни след последната дата на предоставяне на услугата.
  • Час за настаняване: след 14:00 ч. Час за напускане: до 12:00 ч.

Топъл минерален басейн и SPA център. Уикенд пакети и изгодни оферти за Вашата почивка в Девин...

промоция
"Слънчево лято" - "Делукс" къща цени от: 57лв./човек
промоция
„Пролетни емоции” - къща цени от: 51лв./човек
промоция
„Пролетни емоции” - "Делукс" къща цени от: 57лв./човек
персенк девин °
Query time: 0.0104 s (223 Queries)
Parse time: 0.1030 s
Total time: 0.1133 s
Source: database