Родопски поглед към спанака с ориз

Родопската кухня е многообразна и вкусна! Не пропускайте да опитате от всяко едно ястие поне по два пъти! :)

Голеник - спанак с ориз

Продукти:

0,5кг спанак
1ч.ч. ориз
2 яйца
ок.100г краве масло
сол, черен пипер, стрита мащерка

Начин на приготвяне:

Спанакът се почиства, нарязва се ситно и леко се задушава в маслото.

Прибавя се оризът с малко вода и къкри, докато оризът омекне и поеме водата.

Сместа се разбърква с яйцата и подправките и се разстила като тънка питка върху сач (може дебел тиган) или на плочата на печката.

След като се изпече от едната страна, обръща се и се допича и от другата. Поднасяме голениците топли.

Да ви е сладко!

За резервации и допълнителна информация:
spa [девин] ismena.bg | 0884/70 79 70

Актуални предложения - 2017

промоция
"Пролетни емоции" - къща цени от: 52лв./човек
промоция
"Слънчево лято"- стая от къща цени от: 52лв./човек
промоция
"Пролетни емоции" - апартамент цени от: 55лв./човек
времето в Девин °