Етно сватби В духа и традицията на българските, родопските бит и култура, можем да реализираме и вашата сватба! Като един от най-важните дни в живота, той е перфектно обмислен, прецизно организиран и не на последно място – ден даряващ радост, усмивки и...

българските, родопските бит и култура, можем да реализираме и вашата сватба

Ние можем да организираме Вашата етно сватба:
reservation@isa-holidays.com
0884/70 79 70

Етно сватби

В духа и традицията на българските, родопските бит и култура, можем да реализираме и вашата сватба! Като един от най-важните дни в живота, той е перфектно обмислен, прецизно организиран и не на последно място – ден даряващ радост, усмивки и незабравими емоции на вас и всички около вас!

Екипа на Wellness & SPA Вилаи ИСМЕНА ще подготви и осъществи вашето етно тържество.

Първо ще подготвим чеиза* на младоженката:

*Невестински дар. Дрехи, покъщнина, които невестата в миналото отнасяла в дома на съпруга си.

Кум, кума и младоженеца със съпровод тръгват за дома на булката:

По стар обичай младоженеца трябва да отиде до бащината ѝ къща и да вземе булката. Непременно съпровождан с гайди, тъпан и народни песни

Ритане на менчето. В едно менче се слагат бяло и червено цвете. Бялото е символ на мъжка рожба, червеното на женска. Булката рита менчето и според традицията, което цвете първо се покаже - такава ще е първата рожба на младото семейство.

Българската трапеза, с традиционнитe блюда и обстановка винаги ни карат да се усмихваме. Те придават уют на масата, а етно музиката, националните носии и танци ни карат да се забавляваме без край. При организиране на етно сватби, ние се грижим българската традиция и бит да са пресъздадени в най-хубавата си светлина. Детайлите да са изпипани, а доброто настроение гарантирано. Пресъздаването на традиционните български сватби от едно време е интересно и оригинално решение на фона на съвременния свят и добър начин да направите впечатление. Ще се погрижим за вашите ритуални носии и аксесоари. За да е по-интересно, заведението предлага към сватбеното меню, проготвяне на чеверме на открито. Използвайте разнообразните възможности и оригинални решения, които лятото предоставя - празничния ден заобиколен от усмивки, слънце и зеленина. Заредете се с прекрасни спомени, впечатлете и зарадвайте гостите си с чудесни фотосесии на открито.

Ние не предлагаме пакети – услугите ни са индивидуални - за една уникална и различна сватба според Вашите желания, затова когато решите, свържете се с нас, за да ви изготвим персонализирана оферта.

Топъл минерален басейн и SPA център. Уикенд пакети и изгодни оферти за Вашата почивка в Девин...

промоция
„Великден” - апартамент цени от: 50лв./човек
промоция
Мартенски SPA релакс - къща цени от: 49лв./човек
промоция
Тиймбилдинг цени от: 50 левов /чел.
персенк девин °
Query time: 0.0132 s (291 Queries)
Parse time: 0.2007 s
Total time: 0.2140 s
Source: database