Модерни сватби Магьосницата Исмена е на Ваше разположение за да Ви организира сключването на граждански брак в тържествена зала или нестандартно място, подбрана единствено за Вас.

За нас всеки един детайл е ВАЖЕН!

За нас всеки един детайл е ВАЖЕН!

Ние не предлагаме пакети – услугите ни са индивидуални - за една уникална и различна сватба според Вашите желания, затова когато решите, свържете се с нас, за да ви изготвим персонализирана оферта.

Магьосницата Исмена е на Ваше разположение...

Ние можем да Ви организираме сключването на граждански брак в тържествена зала или нестандартно място, подбрана единствено за Вас.

Магьосницата ще Ви осигури украсата на залите и храмовете, в които се извършват обредите, както и шампанско, сладки и бонбони за всеки един специален гост. По време на церемонията на Ваше разположение ще бъдат уредници, хостеси и сервитьори, а Вие и Вашите гости ще можете да останете неограничено време в залата, където можем да организираме и коктейл.

И всичко това на фона на музика (по Ваш избор), изпълнена на живо. В същата зала или в храм по Ваш избор ние можем да организираме и венчавката Ви.

За нас всеки един детайл е ВАЖЕН!

Ние можем да организираме Вашата модерна, луксозна и уникална сватба:
reservation@isa-holidays.com
0884/70 79 70

Топъл минерален басейн и SPA център. Уикенд пакети и изгодни оферти за Вашата почивка в Девин...

промоция
Мартенски SPA релакс - апартамент цени от: 50лв./човек
промоция
"Слънчево лято" - "Делукс" къща цени от: 57лв./човек
промоция
„Великден” - стая от къща цени от: 71лв./човек
персенк девин °
Query time: 0.0117 s (144 Queries)
Parse time: 0.1538 s
Total time: 0.1654 s
Source: database