"Съкровището на Гордьо войвода" Тиймбилдинг приключение

„Съкровището на Гордьо войвода"

Гордьо войвода е бил предводител на голяма чета въоръжени мъже в района на град Девин през далечния 14 век. Легенди се носят за него, че когато стиснел камък, от него вода потичала, а седнал ли на маса, наведнъж изяждал цяло агне.

"Съкровището на Гордьо войвода"

Сега се връщаме в тези легендарни времена и сме част от четата на славния войвода. Три изгрева назад той е заловен от разбойническа чета и отвлечен далеч. Съкровището му е пръснато в околностите на града и отбелязано на карта. Бягайки от конниците нашият войвода скъсал картата на две - едната половина скрил в Дяволското гърло, другата в Ягодинската пещера. За съжаление обаче имало малко копие на картата, което попаднало в ръцете на врага.

Готови на всичко, за да открият съкровището, ездачи препускат насам с картата и в момента се намират на един ден път от тук.

Ловният сокол на войводата долетял с това послание, нашата задача е да открием картата и всички съкровища, разпръснати в планината, да ги съберем в казан, който да заровим на ново място. На двадесет лакътя разстояние, да изградим пирамида от камъни за ориентир и да начертаем нова карта.

Това е идеята на играта, като групата ще бъде разделена на две отделни, които ще тръгнат от различни места и ще се съберат там, където трябва да бъде заровено цялото имане. Всяка група ще разполага с отделна карта и по пътя си ще събират частите от съкровището.

С групите ще се движи водач, който ще ги подпомага в трудни ситуации, ще ги оценява и ще ги снима. Пирамидата ще бъде изграждана от всички, около дървена греда, на която ще бъде изписано името на Вашата фирма. Така измислена програмата е двудневна, като първия ден ще посетите Дяволското гърло и Ягодинската пещера, където ще се сдобиете с картата на съкровището. Втория ден ще бъде самата игра по събирането и преместването на съкровището.

За резервации и допълнителна информация:
spa [_@_] ismena.bg | 0884 / 70 79 70

Топъл минерален басейн и SPA център. Уикенд пакети и изгодни оферти за Вашата почивка в Девин...

промоция
Тиймбилдинг цени от: 50 левов /чел.
промоция
"SPA - ЕСЕНие" - къща "Делукс" цени от: 52лв./човек
промоция
Нова година - апартамент цени от: 101лв./човек
персенк девин °
Query time: 0.0128 s (297 Queries)
Parse time: 0.2106 s
Total time: 0.2233 s
Source: database